Debora Fysio on nyt Fysios

Nimi muuttuu, mutta samat tutut ammattilaiset ovat edelleen hoitamassa ja tukemassa kaikissa kuntoutukseen liittyvissä kysymyksissä. Debora Fysio on nyt mukana Suomen suurimmassa fysioterapiaketjussa, Fysioksessa. Fysios on perustettu vuonna 2015 ja ollut 1.2.2022 lähtien osa Mehiläinen-konsernia. Fysioksessa on yli 100 toimipistettä 50:lla paikkakunnalla ympäri Suomen. Ajanvarauksen ammattilaistemme vastaanotolle voit tehdä 1.4.2022 alkaen osoitteessa www.fysios.fi tai Fysioksen valtakunnallisen ajanvarauksen kautta numerosta 010 237 700. Palvelun korkea laatu ja aito välittäminen ovat toimintamme perusta. Meille jokainen on tärkein.

Lauttasaaren vastaanotto suljettu

Palvelemme asiakkaitamme Kivenlahden ja Espoon Keskuksen toimipisteillämme sekä kotikäynteinä ja etävastaanottona koko pääkaupunkiseudulla.

Paluu Kivenlahteen

Kivenlahden remontti on valmistunut ja palaamme Heinäkuun 2020 aikana uudistuneisiin tiloihin Jälkimainki 9:ssä. Tervetuloa!

Kesää ei tarvitse aikatauluttaa

Hemmottelemme asiakkaita kesäkuusta elokuun loppuun walk in -edulla. Kun varaat hoidon netin kautta samalle päivälle, saat sen 30% alennuksella. Mainitse varauksen lisätiedoissa "walk in"

Tukipohjalliset

Laadukkaat FootCare tukipohjalliset saatavilla pääkaupunkiseudun toimipisteissä.

Palvelusetelit käy meillä.

Hyväksymme maksuvälineenä useimmat palvelusetelit kuntoutus- ja hyvinvointipalveluihin.