Säännöllinen harjoittelu kuormittaa lihaksia ja niveliä sekä asettaa kehon toiminnoille erityisvaatimuksia. Debora Fysiossa teemme lihastasapainokartoituksia, erilaisia mittauksia, sekä lihashoitoja ennen ja jälkeen urheilusuorituksen. Fysioterapeuttimme auttavat sinua tapaturmien ja vammojen ennaltaehkäisyssä, jälkihoidossa sekä leikkausten jälkeisessä kuntoutuksessa ja testauksessa.

 

Useammalla terapeutillamme on omakohtaista kokemusta huippu-urheilusta eri lajeissa, joten urheilijoiden haasteet ja erityistarpeet ovat meille varsin tuttuja asioita. Urheilufysioterapian hoitokeinoina käytetään mm. nivelten liikkuvuutta lisäävää manuaalista mobilisointia ja manipulaatiota, lihasten venytystä, pehmytkudoskäsittelyjä, kivun hoitoa sekä harjoitteluterapiaa. Manuaalisten hoitojen lisäksi käytössämme on monipuolinen fysikaalisen hoidon laitteisto.

Mpower lihasaktivaatiomittari

Tuntuuko, että treeni ei uppoa? Langattoman lihasaktivaatiomittarin avulla voimme kartoittaa tarkasti ja nopeasti harjoitusliikkeiden vaikutuksen kohdelihaksissa sekä skaalata lihassymetriaa. Opit harjoittelemaan täsmällisemmin ja saat tuloksia nopeammin. Mittauksen voi toteuttaa myös siellä, missä harjoittelu tapahtuu – kuntosalilla, urheiluseuran harjoituksissa tai juoksulenkillä. Toistomittauksen avulla saadaan myös konkreettista dataa kehossa tapahtuvista muutoksista.

LPG Sport

LPG-terapia sopii erinomaisesti urheilufysioterapian tarpeisiin niin ennalta ehkäisevällä kuin terapeuttisellakin tasolla. LPG-hoidolla valmistetaan lihaksia suoritukseen, nopeutetaan lihasten palautumista ja edistetään paranemista vammojen jälkeen. LPG-terapian ansiosta lihakset palautuvat rasituksesta nopeammin ja tulevat rennommiksi, jolloin suoritukset paranevat. LPG:lla saadaan nopeat hoitotulokset muun muassa lihaskrampeissa, revähdyksissä, jännetulehduksissa ja lihaskireydessä. Revähdysvamma voi parantua jopa viikossa. Lue lisää »