Terveet ja kivuttomat jalat ovat tärkeä voimavara koko elämämme ajan. Jalkaterä ja nilkka ovat ihmisen pystyasennossa tapahtuvan liikkumisen perusta ja tekevät liikkumisen mahdollisiksi. Siksi alaraajojen ongelmiin on puututtuva nopeasti ja tehokkaasti.

Alaraajatutkimukseen erikoistuneet terapeuttimme kartoittavat alaraajan toimintaa liikkuessa sekä alaraajojen nivelten liikkuvuutta. Saat aina täsmälliset itsehoito-ohjeet. Toimintahäiriöitä voidaan korjata manuaalisin käsittelyin tai fysikaalisin hoidoin. Lieviä liikehäiriöitä voidaan ohjata tukiteippauksella. Valmistamme tarvittaessa myös yksilölliset tukipohjalliset, joilla alaraajan asentoa ja liikemallia voidaan ohjata kivuttomampaan suuntaan, jotta liike voi jatkua.

Edustamme FootCare pohjalliskonseptia. Kauttamme saatavat pohjalliset ovat yhdestä kappaleesta tietokoneavusteisesti muotoillut. Sen ohella, että pohjalliset ovat tarkasti käyttäjälleen mitoitetut, ne ovat myös erityisen kulutuksenkestävät eivätkä arista lämpötilanvaihteluja. Uskomme, että jokaisella on käyttöä paremmille jaloille.