Debora tekee pieniä ja suuria arjen tekoja

Debora Fysio on laadukas terapia- ja kuntoutuspalveluihin keskittyvä terveyshoitolaketju. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Debora Fysio on osa Debora Oy:n liiketoimintaa.

Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva palveluyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelemme asiakkaita heidän omassa kodissaan sekä vastaanotoillamme. Keskitymme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja arjen parantamiseen.

Kehitämme alati uudenlaisia toimintamalleja mahdollistamaan asiakkaille hyvä elämä, ennaltaehkäisemään toimintakyvyn heikkeneminen sekä uudistamaan suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Toimimme pienissä moniammatillisissa tiimeissä ja haluamme tarjota asiakkaillemme rohkeasti oman näköistä palvelua yksilöllisesti, joustavasti ja elämän mittaisena kumppanina.

Lue lisää Deboran toiminnasta sekä muista palveluistamme www.debora.fi »

Arvot

Toimintamme perustuu arvomaailmaan, jonka keskiössä on ihminen ja lähimmäisyys. Teemme pieniä ja suuria arjen tekoja aidosti toisistamme välittäen. Pidämme haasteista ja pidämme yhtä niiden voittamiseksi.

Aidosti välittäen

Pieniä ja suuria tekoja

Haasteet on tehty voitettavaksi

Pidämme yhtä

Debora pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 1999 (osakeyhtiö vuodesta 2004)
Toteutamme yli miljoona kotikäyntiä vuodessa
20 toimipistettä, 3 terapiavastaanottoa ja palvelutoimintaa yli 100 kunnan alueella
Henkilöstöön kuuluu yli 1300 työntekijää, lisäksi useita alihankkijoita
Henkilökunnasta valtaosa on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia
Suomalainen palveluyritys, liikevaihto vuonna 2019 n. 25 milj. €

Omistajat

Deboran omistaa suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot sekä yhtiön toimiva johto. MB Rahastoilla on runsaasti suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemusta ja pääomistajana tarjoaa Deboralle vakaan taloudellisen perustan, jonka avulla pystymme vastaamaan suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon haasteisiin sekä kehittämään innovatiivisia ja ihmisläheisiä palveluita.