Debora tekee pieniä ja suuria arjen tekoja

Debora Fysio on laadukas terapia- ja kuntoutuspalveluihin keskittyvä terveyshoitolaketju. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja venäjäksi. Debora Fysio on osa Debora Oy:n liiketoimintaa.

Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva palveluyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelemme asiakkaita heidän omassa kodissaan, vastaanotollamme sekä hoivakodissa. Keskitymme asiakkaidemme hyvinvoinnin ja arjen parantamiseen.

Kehitämme alati uudenlaisia toimintamalleja mahdollistamaan asiakkaille hyvä elämä, ennaltaehkäisemään toimintakyvyn heikkeneminen sekä uudistamaan suomalaista sosiaali- ja terveydenhuoltoa. Toimimme pienissä moniammatillisissa tiimeissä ja haluamme tarjota asiakkaillemme rohkeasti oman näköistä palvelua yksilöllisesti, joustavasti ja elämän mittaisena kumppanina.

Lue lisää Deboran toiminnasta sekä muista palveluistamme www.debora.fi »

Debora pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 1999 (Osakeyhtiö vuodesta 2004)
40 palveluasumisen paikkaa
Toteutamme tuhansia kotikäyntejä vuorokaudessa
25 toimipistettä ja 6 terapiavastaanottoa, palvelutoimintaa yli 100 kunnan alueella
Henkilöstöön kuuluu yli 800 työntekijää, lisäksi useita alihankkijoita
Henkilökunnasta valtaosa on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia
Suomalainen kasvuyritys, liikevaihtoennuste vuodelle 2018 on n. 30 milj. €.

Omistajat

Deboran omistaa suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot sekä yhtiön toimiva johto. MB Rahastoilla on runsaasti suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemusta ja pääomistajana tarjoaa Deboralle vakaan taloudellisen perustan, jonka avulla pystymme vastaamaan suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon haasteisiin sekä kehittämään innovatiivisia ja ihmisläheisiä palveluita.