Debora Oy on ostanut turkulaisen Kotisairaala Luotsin ja porvoolaisen Antoka Kotihoitopalvelu Eeva-Liisa Kankaan liiketoiminnat.  Luotsin ja Antokan kotiin vietävien palveluiden liiketoiminnat siirtyvät osaksi Deboraa vuoden vaihteeseen mennessä. Yritysten työntekijät jatkavat Deboran palveluksessa ja palvelevat asiakkaitaan edelleen.

Debora Oy:n toimitusjohtaja Anna-Maria Mäkelä: ”Eeva-Liisa Kangas on arvostettu, johtava ja vanhin yksityinen toimija alueellaan. Olen iloinen, kun voimme näin laajentua Itä-Uudellemaalle, jossa näemme hyvät mahdollisuudet asiakkaiden laajempaankin palvelemiseen. Turussa Kotisairaala Luotsin vahva kokemus kotisairaalatoiminnasta laajentaa palveluvalikoimaamme ja voimme siten palvella asiakkaitamme entistä laadukkaammin.”

Debora Oy on suomalainen sosiaali- ja terveydenhoitoalalla toimiva palveluyritys, joka on perustettu 1999. Sillä on 17 toimipistettä ja palvelutoimintaa yli 100 kunnan alueella, työllistäen noin 700 työntekijää.

Lisätietoja:

Anna-Mäkelä, toimitusjohtaja Debora Oy, puh. 0504044950 tai anna-maria.makela@debora.fi